Lisätietoja

Ilmoittautuminen oikeustieteen valmennuskurssille on alkanut! 

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://forms.gle/wcgWPta5mkrEck399

Kaikki kurssin materiaalit käsittäen muun muassa harjoitustehtäväpaketit ja harjoituskokeen mallivastauksineen sekä luentotallenteet ovat kaikkien saatavilla Varjovalmennuksen Moodle-alustalla https://moodle.varjovalmennus.fi/. Kurssia voi näin ollen seurata ilmoittautumatta mihinkään alla olevista osioista A-C.

Luentojen reaaliaikainen seuraaminen, simulaatiokokeen suorittaminen ja tutorointiin osallistuminen edellyttävät ilmoittautumista. Jokaiseen osioon ilmoittaudutaan erikseen.

A) Kurssin luennot pidetään pääsääntöisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ilta-aikaan. Ilmoittautuneen odotetaan sitoutuvan kurssin aikatauluun. 

Luentoaikataulu tarkentuu lähiviikkoina, ja siitä tiedotetaan Varjovalmennuksen somekanavilla. Ensimmäiset luennot pidetään 11.4. alkavalla viikolla.

Luentokerroilla käydään läpi valintakoekirjallisuuden sisältö. Lisäksi harjoitellaan vastaustekniikkaa ja tutustutaan valintakokeen tyypillisimpiin tehtävätyyppeihin.

B) Kurssilla järjestetään simulaatiovalintakoe, jonka ajankohta täsmentyy lähiviikkoina. Ohjeet kokeen suorittamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse noin viikkoa ennen koetta. Simulaatiokokeen suorittaminen muuna ajankohtana ei ole mahdollista. Simulaatiokokeen tehtävät ja mallivastaukset (harjoituskoe) julkaistaan Moodlessa noin kaksi viikkoa ennen varsinaista pääsykoetta.

C) Tutorointi järjestetään pienryhmissä pikaviestintäsovelluksessa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä kurssipäällikköön!

Nähdään kurssilla! 

Terkuin,

Oikeustieteen kurssipäällikkö Jukka Kajala (jukka.kajala@gmail.com)

Kaikki kurssit

.

Kauppatieteet

Varjovalmennus järjestää keväällä 2023 myös kurssin joka tähtää kauppatieteellisen alan yhteisvalintaan valmistautumiseen. Kurssin tarkempi aikataulu julkaistaan maaliskuun aikana.

.

Psykologia ja logopedia

Ilmoittautuminen psykologian ja logopedian valmennuskurssille on alkanut! 

.

Sosiaalityö

Ilmoittautuminen sosiaalityön valmennuskurssille on alkanut! 

.

Biologia ja ympäristötieteet

Ilmoittautuminen biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssille on alkanut! 

.

Lääketiede

Ilmoittautuminen lääketieteellisten alojen valintakokeeseen valmistavalle fysiikan ja kemian valmennuskurssille on alkanut! 

.

Yhteiskunnallinen muutos

Ilmoittautuminen yhteiskunnallisen muutoksen valmennuskurssille on alkanut!